Over mij

Haarsalon 41

Mijn naam is Renate Oude Lashof. Vanaf 2012 werk ik in mijn eigen kapsalon “Haarsalon 41” aan de Legtenbergerstraat 41 in Weerselo. Heb je een vraag over een behandeling, dan geef ik je graag persoonlijk advies. Hairstyling betekent de mode volgen, maar ook de coupe knippen die jij verlangt. Ik ben tevreden zodra jij dat bent en werk met producten van KIS.

Regelmatig volg ik trainingen om de laatste trends op het gebied van knippen en kleuren te leren zodat mijn klant volgens de nieuwste technieken geknipt en gekleurd wordt. Lees hieronder meer…

Afspraak maken? Dat kan via onderstaande link, maar je kunt uiteraard ook bellen met: 0541 – 661 535 of 06 – 30 72 09 63. Volg Haarsalon 41 ook op FACEBOOK. Ik zie je graag bij Haarsalon 41!

Knippen

Kleuren

Permanenten

Afspraak

Trainingen en Cursussen

KRUL KNIPPEN

Krul knippen is een speciale manier van knippen bij mensen met slag of krul in het haar. Deze techniek is geschikt voor alle soorten krullen. Het zorgt voor meer krullen, meer definitie en minder pluis in het haar. Bij deze techniek wordt het haar droog geknipt. Het is belangrijk dat je als klant met droog en schoon haar naar de salon gaat. Het voordeel van knippen op droog haar is dat het natuurlijke krul patroon dan goed zichtbaar is.

Het haar wordt pluk voor pluk bekeken, welke richting en valling het heeft en op de juiste manier geknipt. Na het knippen wordt het met speciale krul shampoo en conditioner/maskers gewassen verzorgd en gedroogd. Deze behandeling kost meer tijd dan de reguliere knip behandeling in de salon. Het is belangrijk dat je als klant na behandeling ook bereid bent om hier tijd aan te besteden en dat je de juiste handelingen volgt en producten wilt aanschaffen om het mooiste resultaat te bereiken.

De krulknip techniek is alleen telefonisch te boeken en dus niet online.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of meer informatie?

DE LEUKSTE KAPSALON VAN HET JAAR

Haarsalon 41 heeft de verkiezing “De leukste kapsalon van het jaar 2022” gewonnen! Winnaar van de provincie Overijssel en de gemeente Dinkelland, iets waar Haarsalon 41 echt heel erg trots op is!

Lieve klanten bedankt voor het vertrouwen! In 2023 maakt Haarsalon 41 er ook weer een fantastisch geknipt en kleurrijk jaar van! 

Legtenbergerstraat 41
7595 XA Weerselo
T. 0541 – 661 535
M. 06 – 30 72 09 63
E. info@haarsalon41.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma. 9.00 – 15.00 uur
Di. afspr. telefonisch of per app
Do. 9.00 – 21.00 uur
Vr. 9.00 – 18.00 uur
Andere tijden in overleg.

OVER HAARSALON 41

Haarsalon 41 is een kleine gemoedelijke kapsalon in Weerselo. In de sfeervol ingerichte salon voelen zowel dames, heren als kinderen zich al snel prettig. De rust en de tijd die wordt genomen voor de klant is kenmerkend voor Haarsalon 41.